NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Stimati clienti, pentru a face posibila vanzarea si prestarea serviciilor , trebuie sa va exprimati acordul ca , K.M. SYSTEMS SRL/KM SYSTEMS & MAINTENANCE SRL/ KM SYSTEMS & CABELING SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Regulamentului UE 2016/679 , Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea daletor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificarea si completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC K.M. SYSTEM SRL/KM SYSTEMS & MAINTENANCE SRL/KM SYSTEMS & CABLEING SRL , are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate , datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra , un membru al familiei dumneavoastra ori alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a onora cererile dvs. in sistemul comertului si prestarilor de servicii.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele specifice indeplinirii actelor de comert , inclusiv codurile de acces in sisteme , respectiv achizitionarea produselor si a serviciilor in conformitate cu legislatia care reglementeaza actele de comert. Refuzul dvs. Determina incapacitatea de a produce actul de comert si deci imposibilitatea de a achizitiona produsele.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor**
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces , de interventie asupra datelor, dreptl de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata , aceti dreptul sa va opuneti prelucarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa str. Branduselor , nr. 6 , cam 3 , Brasov , jud. Brasov , cod 500412 , sau la adresa de e-mail: office@kms.ro .

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte , va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime , la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoztie poate fi exclus pentru anumite prelucari prevazute de lege (de ex: prelucrari de serviciile financiare si fiscale , de politie , justitie , securitate sociala). Prin urmare , acesta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu.

*orice persoana are , de asemenea , dreptul de a se opune , in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de matketing direct (societatile nu intreprind actiuni de marketing direct).

In ce fel poate utiliza K.M. SYSTEMS SRL/KM SYSTEMS & MAINTENANCE SRL/KM SYSTEMS & CABLEING SRL aceste informatii personale?
Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor SC K.M. SYSTEMS SRL , cum ar fi:
1.Procesarea comenzilor sau cererilor dvs. in legatura cu produsele
2.Facturare
3.Solutionarea cererilor, interbarilor sau a reclamatiilor facute de dvs.
4.Contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email,fax,mesaje text, sau telefon) in legatura cu statusul comenzii/produsele comercializate de SC K.M. SYSTEMS SRL

Transmiterea informatiilor catre terti:
**K.M. SYSTEMS SRL/KM SYSTEMS & MAINTENANCE SRL/KM SYSTEMS & MAINTENANCE SRL poate transmite catre terti doar datele dvs. necesare efectuarii livrarii comenzii plasate , catre firma de curierat care efectueaza transportul , Serviciului de Ordine Publica din cadrul I.P.J. Brasov in cazul sistemelor de securitate pentru raportarea trimestriala.

Confidentialitate

K.M. SYSTEMS SRL/KM SYSTEMS & MAINTENANCESRL/KM SYSTEMS & CABLEING SRL , va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele cu care va inscrieti, sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistraea datelor , adica: facturarea si livrarea acestora catre dvs.

Datele dvs. nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.   

© Copyright 2021 KM SYSTEMS - Toate drepturile rezervate